Том Уилсън се завърна от наказание и вкара гол в

...
Том Уилсън се завърна от наказание и вкара гол в
Коментари Харесай

Том Уилсън се завърна с гол за Вашингтон при победа срещу Минесота

Том Уилсън се завърна от наказване и вкара гол в първата третина за успеха на Вашингтон с 5:2 против Минесота в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). По този метод Капс нанесоха първо домакинско проваляне на Уайлд през постоянния сезон и останаха покрай водача в Столичната дивизия Кълъмбъс.

Дмитри Орлов вкара първите си два гола за сезона и добави асистенция, а останалите попадения бяха дело на Андре Бураковски и Ти Джей Оши. Финикс Копли пък избави 26 удара за тима на Вашингтон (8-6-3), който стартира серия от четири гостувания с добра вест - наказването от 20 мача на Уилсън за удар по Оскар Сундквист от Сейнт Луис беше понижено.

Мико Койву и Мат Дъмба вкараха за тима на Минесота (11-5-2), който игра вкъщи за първи път от 17 дни насам, откакто приключи серия от седем гостувания с клубен връх при пет победи и единствено две загуби.

Вашингтон е четвърти в Столичната дивизия и има две точки, само че и два мача повече от огромния противник в Източната конференция - Питсбърг (7-6-3). Пенс отстъпиха с 2:4 на Ню Джърси (7-8-1), откакто Тейлър Хол вкара победния гол самичък против вратаря при 8:07 до сирената в последната третина. Той записа и две асистенции.

В мачове на други тимове от Столичната дивизия, Ню Йорк Айлъндърс (9-6-2) победи с 5:2 Ванкувър (10-8-2) с два гола на Том Кунакъл, а Филаделфия (9-8-1) отстъпи с 1:2 на Флорида (7-5-3) след попадения на Арън Екбалд и Евгений Дадонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР