Том Круз си има нова приятелка.През последните няколко месеца 61-годишният

...
Том Круз си има нова приятелка.През последните няколко месеца 61-годишният
Коментари Харесай

Официално е! Том Круз и рускинята Елсина Хайрова обявиха връзката си

Том Круз си има нова другарка.

През последните няколко месеца 61-годишният Круз се е " сближи " с 36-годишната съветска световна дама Елсина Хайрова и в този момент публично се среща с нея, оповестява Daily Mail.

Tom Cruise, 61, and Russian socialite Elsina Khayrova, 36, reportedly make relationship official: ‘They’ve grown very close’
— Page Six (@PageSix)
" В обкръжението на Елсина е добре известно, че тя и Том към този момент са връзка " , споделя вътрешен източник пред изданието.

" Те се сближиха доста през последните няколко седмици, само че доста внимават да не бъдат снимани дружно, тъй като желаят да запазят персоналния си живот " , продължава източникът.

" Том е оставал да нощува в жилището на Елсина, който, както можете да си визиите, е доста красиво място. Те обичат да прекарват времето си дружно и макар благосъстоянието си, вършат доста от нещата, които вършат естествените двойки " .

Двамата участваха на церемония вечеря в поддръжка на лондонската благотворителна организация " Въздушна кола за спешна помощ ", където принц Уилям беше почетен посетител.

Въпреки че Круз и Хайрова дойдоха поотделно, техни другари споделиха пред изданието, че това не е изненада, защото те прекарват по-голямата част от времето си в нейния многомилионен апартамент в Найтсбридж, Лондон.

Въпреки това двойката е излизала тайно за разходки из " Хайд парк ", настояват източниците.

Съобщава се също, че двамата са вечеряли уединено в няколко лондонски ресторанта.

За първи път двамата бяха свързани сантиментално, откакто се оповестява, че са се гушкали на празненство в първокласния лондонски квартал " Мейфеър "  през декември.

Tom Cruise, 61, 'makes things official' with Russian socialite Elsina Khayrova, 36, after a string of dates at her £10M Knightsbridge apartment
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
" Бяха неразделни, очевидно бяха двойка. Той изглеждаше захласнат от нея " , споделя очевидец по това време.

Преди това артистът е казвал " да " три пъти.

Той е бил женен за Мими Роджърс от 1987 до 1990 година, за Никол Кидман от 1990 до 2001 година и за Кейти Холмс от 2006 до 2012 година

Хайрова, от своя страна, се раздели с някогашния си брачен партньор Дмитрий Цеков през 2022 година 43-годишният съветски олигарх говори през декември за горчивата им тригодишна бракоразводна борба, за която твърди, че му е коствала повече от 150 млн. $.

" Независимо с кого е тя, с Том Круз или с някой различен, те би трябвало да са наясно, че тя харесва хубавите неща в живота и има безценен и първокласен усет. Том би трябвало да държи очите и портфейла си необятно отворени " , споделя той.

Той добави: " Радвам се за нея, искам ѝ всичко най-хубаво. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР