Толкова интересен, остър, актуален и цветен брой на пазара рядко

...
Толкова интересен, остър, актуален и цветен брой на пазара рядко
Коментари Харесай

Четете в Марица: Нов милион от ВиК за приятелския кръг на ...

Толкова забавен, изострен, настоящ и пъстър брой на пазара рядко се намира! Сериозно сме. И съществено предизвестяваме. Изтичайте да го купите сутринта, с цел да не свърши, а и да се предпазите от невероятните жеги! Акцентите:

Нов милион от ВиК за приятелския кръг на Спартак Николов

Управителят на ВиК Пловдив за следващ пък ще влезе в рисково близки договорни връзки със притежателите на строителната компания " Дякон Иларион Билд " в която шеф е личната му тъща - Мария Кичукова, сподели инспекция на " Марица ".

Пловдив - гробище за бетонни скелети

Десетки здания останаха незавършени при спукването на балона от предходния строителен взрив. Костадин Язов: Ако не дават отговор на Закон за устройство на територията, са за побутване.

Станислав Балабанов: Христо Иванов отваря вратата за завръщането на Борисов

Кандидатът ни за министър председател ще получи мандата от президента, тъй че не остана, скоро всички ще го схванат. Ако получим поддръжка за програмата, ще има държавно управление, в случай че не - нови избори, отсича депутатът на Има Такъв Народ в изявление пред " Марица "

Доказаха картел при санирането в Пловдив

Над 30 проектантски компании разпределяли " порциите " и уговаряли цените. Комисия за защита на конкуренцията санкции нарушителите с 388 000 лв..

130 седмокласници без място в гимназия и след трети тур

На трети тур няма смяна в баловете в елитните гимназии, където се попълнят безусловно единични останали бройки - да вземем за пример за момче в профилирана паралелка по математика с британски в Математическата.

Спасих постройката на ПУ от реставрация и се гордея с това

споделя в изявление адв. Доротея Будакова, новият ръководител на Адвокатска колегия-Пловдив. Битката за връщането на част от парцелите на " бедняка-милионер " беше много тежка и още не е завършила. Трябва да има промяна, с цел да се реализира по-бързо, по-адекватно и квалифицирано правораздаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР