Толкова години е на екран водещата на На кафе -

...
Толкова години е на екран водещата на На кафе -
Коментари Харесай

ВЗРИВИ ЕФИРА: Гала показа, че има ШЕСТ ПРЪСТА! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Толкова години е на екран водещата на " На кафе " - Гала, че всички към този момент си мислехме, че знаем всичко за нея. Та тя умерено може да мине за лицето на Нова телевизия, в която е напът да се пенсионира, да е жива и здрава!

Ето обаче, че русокоската още веднъж откри с какво не просто да ни изненада, а да ни втрещи. Е, затаете мирис и... гледайте! Гала има не пет пръста на ръката като множеството хора, а цели шест. Да, да, можем да броим - един, два, три, четири, пет и... шест. Както и да го гледаме, толкоз са, толкоз ще видите и вие.

И тук имаме две вести - добра и не до такава степен. Добрата е, че на водещата нищо й няма и не е родена с тази особеност. Половинката на Стефан Николов си има пет здрави пръста като естествен човек, а шестият й е подарен от фотошопа.

И тук към този момент е другата, не до такава степен добра вест, а точно, че Галчето очевидно се е стреснала от годинките и е решила да се пуска в нета като деликатно поправя забележимите си дефекти. В случая никак не е била деликатна обаче, тъй като си е докарала шести пръст, огромен и добре изразен освен това...

На фрагмента Гала е в компанията на панелиста си Георги Блажев и половинката му Ива Папазова, както и с дребното им бебче. Потребителите обаче не обърнаха толкоз внимание на влюбените, колкото на Гала и най-много на ръцете й.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР