ТОКИО (AP) — Японският министър-председател Фумио Кишида подчерта във вторник,

...
ТОКИО (AP) — Японският министър-председател Фумио Кишида подчерта във вторник,
Коментари Харесай

Кишида казва, че е решен да откъсне управляващата партия в Япония от практиката й на парична политика

ТОКИО (AP) — Японският министър-председател Фумио Кишида акцентира във вторник, че е решен да направи ясно спиране на паричната политика, като възобнови извинението си за последният огромен корупционен скандал в ръководещата партия, който засенчи основните му политики като подсилване на армията и съюза на Япония със Съединените щати. само че вместо това Кишида трябваше да стартира сесията с опрощение в понеделник.

Кишида сподели, че би трябвало да признае, че фракциите в Либералдемократическата партия наподобява работят за пари и услуги, а не за политика, и той даде обещание да води промени. „ Смирено скърбя и взех решение да накарам политическите групи да се откажат изцяло от въпросите с парите и личния състав “, сподели той.

Кишида не даде спомагателни пояснения за абсурда или по какъв начин са изхарчени парите. Депутатите от опозицията са настояли той да разкрие детайлности.

Кишида сподели, че би трябвало да си възвърне публичното доверие, цитирайки провокации, в това число смъртоносно земетресение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР