ТОКИО (AP) — Nissan и Honda заявиха в петък, че

...
ТОКИО (AP) — Nissan и Honda заявиха в петък, че
Коментари Харесай

Honda и Nissan се споразумяват да работят заедно за разработването на електрически превозни средства и интелигентни технологии

ТОКИО (AP) — Nissan и Honda обявиха в петък, че ще работят дружно за създаването на електрически транспортни средства и автомобилни интелигентни технологии, с цел да обединят запаси в бранш, в който японците автомобилните производители са изостанали.

Главните изпълнителни шефове на Nissan Motor Co. и Honda Motor Co. се появиха дружно на конференция в Токио, с цел да разгласят, че вторият и третият по величина производители на коли в Япония ще прегледат опциите, обсега и областите, които демонстрират капацитет за съдействие в електрификацията и потреблението на интелигентни коли.

Тяхното съглашение е необвързващо и полемиките в този момент ще стартират, споделиха те.

Световните производители на коли се движат към това, което дава обещание да бъде разрастващ се бизнес, концентриран върху електрически транспортни средства, като се концентрира върху акумулатори и мотори, вместо върху газови мотори, защото опасенията за излъчванията и изменението на климата нарастват.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР