Тогава бившия футболист се представяше като фитнес инструктор, но и

...
Тогава бившия футболист се представяше като фитнес инструктор, но и
Коментари Харесай

Смехурко!!! Ако някой си спомня за Мъжката Златка Пламен, да знае - наситил се на модата, ще става културист!


Тогава някогашния футболист се представяше като фитнес инструктор, само че и тази му „ версия “ не устоя. След края на Биг Брадър си повярва, че има свалка с Гери-Никол, напомня уеб сайтът LifeOnline.bg.

По-късно мъжката Златка самичък си пусна клюката, че е станал прочут и издирван модел. Таблоидите му приписваха международни триумфи на стилните сцени в Рим, Милано и Париж, такива по този начин и не видяхме. Странно по какъв начин не се появи даже и една фотография от ревю на огромен фешън бранд. Не бройм аматьорските му изяви на софийската седмица на модата...

По това време Богданов прибягна до обичания си трик да свърже името си с известна жена, тогава това се оказа вдовицата на Илия Павлов – Дарина.

От Италия, Пламен от Пазарджик се трансферира в Каталуния, където заживя с момиче за, което се твърдеше, че му е сериозна другарка. От Барселона пристигаше информация за стилните триумфи на Пламен, само че още веднъж без да има някакви осезателни доказателства за това.

Сега се оказа, че пишман футболиста се е прибрал в татковината и си е намерил ново амплоа:

„ Приключих с модата. Наситих се. Не ме е боязън да стартира от нулата с нещо ново и непознато. Ще ставам културист. Да, доста хора реагират преждевременно, споделят „ няма да стане “, само че те не познават мен и упоритостите ми.

В момента тече подготовката ми. Работя с избран екип и имам направена петмесечна стратегия. За това време резултатите ще са налице “, разкрива пред „ Телеграф “ Богданов.

„ Първото ми съревнование ще е през септември. Вълнувам се, следва ми нещо огромно, няма да позволи да отчайвам себе си “, приключва Пламен, който самичък е показал интерес да се развива в тази сфера.

Питаме се, в случай че беше толкоз сполучлив в стилните среди както твърдеше, за какво ще се захваща с културизъм?!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР