Тодор Янчев е новият старши треньор на Спортист (Своге). Ръководството

...
Тодор Янчев е новият старши треньор на Спортист (Своге). Ръководството
Коментари Харесай

Тодор Янчев стана треньор на отбор от Втора лига

Тодор Янчев е новият старши треньор на Спортист (Своге). Ръководството на клуба и някогашният капитан на ЦСКА се договориха за взаимна работа, като Янчев ще води тима във Втора лига. Помощник на Тодор Янчев ще бъде Стойчо Младенов-младши, а за подготовката на вратарите ще се грижи Стефано Кунчев.

След края на футболната си кариера Тодор Янчев бе част от треньорския екип на Стойчо Младенов. Той работи като подобен в тимовете на Кайсар, с който печели купата на Казахстан и ЦСКА. Преди това Тодор Янчев бе старши треньор на Царско село в аматьорския футбол.

Тодор Янчев разполага с треньорски лиценз " Про ", който му разрешава да води тим в Първа лига.

" Мисля, че намерихме извънредно добър експерт, който да поеме тима на Спортист. Тодор Янчев постоянно е един от най-уважаваните хора в българския футбол, като е легендарен със своята уместност и професионално държание. Имаше доста кандидатури за поста на Борислав Кьосев, само че ние сме извънредно удовлетворени от обстоятелството, че постигнахме сделка с Тодор Янчев ", разяснява ръководителя на УС на Спортист Петър Веселинов.

" Дойде моментът, в който да направя идната крачка в треньорската кариера. Смятам, че като асистент на Стойчо Младенов, натрупах извънреден опит и в този момент се надявам да пренеса този опит и в независимата си работа. Имах няколко благоприятни условия, само че с управлението на Спортист имахме доста допирателни точки. Успях косвено да се срещна с футболистите, има един добър тим, добра база и предпоставки за развиване ", сподели Тодор Янчев.
 Борислав Кьосев заменя Спортист (Своге) с третия тим на ФК ЦСКА 1948
Борислав Кьосев заменя Спортист (Своге) с третия тим на ФК ЦСКА 1948

Любопитна рокада
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР