Тодор Вълчев се присъедини към състава на ЦСКА преди две

...
Тодор Вълчев се присъедини към състава на ЦСКА преди две
Коментари Харесай

Тодор Вълчев: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта!

Тодор Вълчев се причисли към състава на ЦСКА преди две седмици. Опитният 34-годишен посрещач дойде от състава на Хебър и към този момент записа първите си мачове за " алените ". Шампион и притежател на Купата на България с Марек Юнион Ивкони, Вълчев приказва пред клубния уебсайт на ЦСКА за прехвърлянето, упоритостите, конкуренцията и задачите.

Тодор, добре пристигнал в ЦСКА. Как се чувстваш тук и по какъв начин се стигна до този трансфер?

- Благодаря, усещам се чудесно. Атмосферата е доста добра. С някои от момчетата съм играл и преди този момент, познавам всички. Предстои ни постоянно дерби, имаме 10-ина дни, с цел да се подготвим за него и в случай че създадем добра подготовка, ще можем да излезем и крайни спечелили. Аз бях в Хебър, а както всички знаят, нещата там не се получиха. Тогава ми се обади Сашо (Попов) и аз одобрих с удоволствие. Да играя за ЦСКА е сбъдната фантазия за мен. Аз съм цесекар от дребен и е добра опция.

Като почитател на ЦСКА, късно или в точния момент идва подобен трансфер?

- За мен е късно, само че е значимо, че към този момент съм тук, тъй като реализирах една фантазия. Надявам се да остана по-дълго време в клуба.

Успя ли за толкоз малко време да се адаптираш към условията на треньора и новите си съотборници ?

- Постепенно се приспособявам. С някои от момчетата съм играл и в други тимове, само че с Александър Попов се работи добре, ще привикна.

Тази пауза, до мача с Левски, допускам е добре пристигнала в подобен случая за теб?

- Да, безусловно. Два дни откакто дойдох, трябваше да играем мач, по-късно още един и нямаше нужното време, с цел да вляза добре в подготвителния развой. Сега ще имам това време, с цел да се сработя по-добре с разпределителите. За мен ще е плюс.

Виждайки тима от вътрешната страна, до каква степен може да стигнете съгласно теб?

- Има доста опитни състезатели, трима чужденци, които са много класни. ЦСКА позволи една загуба в Стара Загора, която можеше да се спести, само че сезонът е дълъг и тези неточности са поправими. Ще се борим всеки мач за победа, ще забележим до каква степен ще стигнем.

Конкуренцията на твоя пост също е сериозна. Готов ли си да се бориш за титулярното място?

- Разбира се. Затова съм пристигнал, да се боря. Конкуренцията е хубаво нещо. Всеки познава Иван Колев, доста умел играч, кубинецът Хорхе също е прекрасен състезател, само че ще се боря за мястото си на полето.

Успех и единствено ЦСКА!

- Благодаря. Най-важното е да сме здрави, останалото ще се подреди и единствено ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР