Тодор Тодоров Батков - син на бившия собственик на 26-кратния

...
Тодор Тодоров Батков - син на бившия собственик на 26-кратния
Коментари Харесай

Тодор Батков-син за Бербатов:Позиция, достойна за уважение!

Тодор Тодоров Батков - наследник на някогашния притежател на 26-кратния български първенец Левски - Тодор Батков, направи забавен коментар във връзка миналия ексклузивен конгрес на БФС.

В персоналния си профил във Фейсбук Батков младши показа позицията на Димитър Бербатов, който изгуби изборите за президент на родната ни футболна централа, само че поздрави спечелилия Георги Иванов, като добави, че двамата някогашни футболисти биха могли да бъдат много добър тандем в управлението, предава Спортал. 

“Позиция, почтена за почитание! Но, съгласно мен, Георги Иванов и Димитър Бербатов могат да създадат страховит тандем на върха на БФС... ”, написа в обявата в обществената мрежа, където е и споделен линк с новината от  Sportal.bg , цитираща думите на някогашната звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Тодор Батков-син не крие поддръжката си за спечелилия Георги Иванов, като директно след конгреса обнови фотографията на корицата си във Фейсбук с именитото изображение на Гонзо от мача сред Левски и ЦСКА през 2000 година, останал в паметта на левскарската общественост с така наречен “кървав гол ”, който реши купата в интерес на “сините ”. Мач, в който и Бербатов игра с фланелката на “червените ”, само че пропусна да се разпише секунди преди попадението на Иванов.

По това време точно бащата на Батков беше притежател на Левски, като времето, в което юристът управляваше столичани се оказа и един от най-силните в историята на вековния клуб. Тогава Левски направи няколко страхотни европейски пробива, като даже стигна до 1/4-финал в шампионата за Купата на Уефа (днес Лига Европа) и се трансформира в първия български тим, играл в групите на Шампионската лига.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР