Тодор АлександровИмаме новина !!!! След пороя от обещания, лъжи, измами,

...
Тодор АлександровИмаме новина !!!! След пороя от обещания, лъжи, измами,
Коментари Харесай

Имаме новина ! „Промяната“ успя да направи нещо-заби пирон върху парламентаризма


Тодор Александров

Имаме вест!!!! След пороя от обещания, неистини, измами, нелепости и проява на цялостна несръчност „ смяната “ съумя да забие „ един гвоздей “, построи нещо-железни решетки върху вратите на постройката на Народното събрание.

Може би министър председателят Кирил Петков си е представял, че ще ги открие тържествено с рязане на лента, което да подчертае триумфите на „ смяната “ и нейните ортаци в разграбването на България, наречено „ възобновяване на парламентаризма “. Не се смейте, Просто Киро е кадърен на всевъзможни алогични неща. Досега се нагледахме на какви ли не осъществявания от него. В главата му е цялостна каша, а магистралният път не е елементарен, не е елементарен.

Но грандиозният скандал поради окования български парламент прати КирчоКокорчовците в пояснителен режим.

След два дни увъртания, шефът на Народното събрание със сълзи на очи стовари виновността върху основния секретар. Вижте какъв брой са нагли тези хора. Според обясненията на Минчев, определен на тази най-висока служба в страната, тъй като е юрист на Кирил Петков, някаква чиновничка наредила да оковат Народното събрание с решетки, все едно е клекшоп в панелен блок в някой от крайните софийски квартали.

Минчев не знаел, дали му единствено фактурата да подпише за някакви си 34 000 лв. държавни пари. Голяма работа. Тези наглеци обядват за толкоз или купонясват измежду нощ в Министерски съвет с такава сума. Бълха ухапала страната, те крадяха по 8 милиарда всеки месец….

И Николчо Минчев подписал, но не схванал какво. Освен това, доста е значимо, никой не го питал за дизайна на решетките. Дизайн на решетки?!!! Може би Версаче, може би розови, кръгли или с квадратчета.

Все едно живеем в някаква антиутопия или тъп анекдот. Председателят на Народното събрание, най-важната фигура в страната, която е парламентарна република към момента, не знае какво подписва и защо подопечните му харчат държавните пари. Ми той на следващия ден ще подпише да вкарат и бомба в постройката. Това са приказки за наивници и за простаци. Просто ръководещите разбойници от четворната коалиция умират от боязън поради националното неодобрение и митингите. Всеки разгласен митинг се демонизира, оплюва от медиите на Прокопиев, новото „ Работническо дело “, и от самите ръководещи. Спомнете си зимата по какъв начин Рашков разгласи, че полицейският митинг е дело на престъпни детайли.

Бившите „ герои “ от Росенец и „ жълтите павета “ през 2020 година, към този момент добре угоени от властта, умират от боязън от народа, а кокала не им се пуска. Много от тях знаят, че повече няма да видят Народното събрание, а на ръководещите в този момент ще им се търси отговорност за безобразията, които творят.

Затова и оковаха Народното събрание. И Николчо на Киро да не ни разиграва сценки по какъв начин не знаел. Не можаха този път да обвинят ГЕРБ, някак си не им се получи.

За следващ път лъжат като дърти роми, само че това към този момент не е вест. Това е новата нормалност, смяната, бе.

Но въпреки всичко да им повярваме още един път. Дали пък решетките на постройката на Народното събрание не са поставени да се „ пребори АНТИКОРУПЦИЯТА “, по брътвежите на Кирил Петков? Оковите да стопират тази пуста антикорупция да не проникне в Народното събрание, че проникне ли….

Антикорупционните решетки, без одобрен дизайн, са емблемата на тези некадърници, които унищожиха страната на гребена на популизма.

Тежко и горко на идващите ръководещи, които би трябвало да ринат тези авгиеви обори и да оправят бакиите на КирчоКокорчовците.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР