Точно в 10:00 часа местно време в понеделник играчите на

...
Точно в 10:00 часа местно време в понеделник играчите на
Коментари Харесай

Новият голмайстор на Ботев Пд направи първа тренировка

Точно в 10:00 часа локално време в понеделник играчите на Ботев Пловдив организираха своето първо занятие на турска земя на терените на Calista Sports Center. В днешния ден, “канарчетата ” ще упражняват двуразово, като второто занятие е планувано за 17:00 ч. Първо занятие с тима направи и едно от новите попълнения - Георги Николов.



По време на подготвителния лагер на “канарчетата ” в Белек, наедно с главната група от футболисти на Ботев Пд, присъединяване в подготвителния развой и контролните срещи ще вземат 2 групи млади футболисти. Трима от тях са част от Виста (Геленджик): Кристиян Нвачукву, Джон Емануел и Джон Батиги. Те ще участват единствено за интервала на подготвителния лагер в южната ни съседка и ще организират подготвителни занимания с тима. Техните качества ще бъдат следени от спортно-техническото управление на Ботев и спортния шеф Артур Платек.

В тима са и юношите на клуба и част от дублиращия тим: Дениз Русев (вратар), Димитър Папазов, Ивайло Видев, Костадин Татаров, Велиян Видолов, Константин Павлов и Емил Найденов. Още на следващия ден (23.01) е първата инспекция на турска земя.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР