Точно в 10:00 часа, днес, Пловдив официално стана домакин на

...
Точно в 10:00 часа, днес, Пловдив официално стана домакин на
Коментари Харесай

Пловдивски фирми поемат 182 милиона клиенти на eBay

Точно в 10:00 часа, през днешния ден, Пловдив публично стана хазаин на първата по рода си световна стратегия за бизнес развиване в Източна Европа, проведена от най-голямата платформа за търговия в интернет. Партньори на събитието са Община Пловдив и Министерството на Икономиката.

Целта на плана “Export Revival ” е да се образова наши дребни и междинни предприятия да усилят продажбите си в световен мащб, чрез онлай търговията. Събитието подрежда страната ни до стопански колоси като Съединени американски щати, Англия, Германия, Канада, Израел и Русия, които също към този момент успвшно домакинстваха на събитието “Export Revival ”.

Представители на повече от 50 компании от Пловдив и района ще вземат присъединяване през идващия месец в лекциите и семинарите, които ще показват новите благоприятни условия на платформите за онлайн продажби. Нашите търговци щв чогат да получат ноу-хау от специалистите на eBay. Компанията избора Пловдив, който е един от най-бързо разрастващите се нови индустриални и търговски центрове както в България, по този начин и на Балканите.

Едномесечния курс ще има няколко обособени панела, които ще обзет целия севктър на продажбите в интернет. В края на образованието всяка от участващите компаниии ще има работещ онлайн магазин, наличен до 182 милиона клиенти на eBay от целия свят, отговарящ на най-съвременните условия. Освен това самодейността цели да даде знанията на търговците сами да продължат сами да развиват своите онлайн магазини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР