Точно преди 12 седмици ви показахме нашата с . Серумът,

...
Точно преди 12 седмици ви показахме нашата с . Серумът,
Коментари Харесай

Миглите, за които мечтаем - 12 седмици по-късно

Точно преди 12 седмици ви показахме нашата с. Серумът, който взехме решение да тестваме, с цел да забележим дали в действителност единствено за няколко седмици можем да имаме тези дълги и естествено плътни мигли, за които всички девойки си мечтаем. И да, резултатът се оказа изумителен! Убедихме се, че неговата основна съставна част – биматопрост, която подтиква дейната фаза на напредък, в действителност работи. Няма по какъв начин обаче да не споменем и останалите съставки на серума - биотин (против опадане на косъмчетата), копринен протеин (за хидратация и възстановяване), урея (хидратация и здраве за косъмчетата) и глицерин (за искра и хидратация), които способстват този резултат да бъде още по-впечатляващ.


 Столичният градски превоз - пари има, само че няма пари 11 май 2022 | Служителите в градския превоз в столицата, оповестиха, че ще излязат на митинг на 18 май, поради опасността да...
Важна част тук обаче има постоянството. Така както се впускаме в ежедневни тренировки, с цел да имаме мечтаното тяло на плажа, и тук се изисква безусловно всеки ден да се нанася от серума. А това става доста елементарно, тъй като той е с комфортна четка и се поставя по дължината на горните мигли (точно като очна линия, само че без да се тормозим, че ще излезем отвън очертанията). Важно е окото да бъде затворено, а преди този момент очите и лицето би трябвало да са почистени. По този метод се трансформира в част от бюти ритуала ни вечер и даже не усетихме по какъв начин минаха 12 седмици.



Първата фотография е преди потреблението на серума, а втората - след 12 седмици постоянно нанасяне

Сега сигурно нямаме потребност от изкуствени мигли или от слагането на обособени косъмчета, тъй като си имаме плътни, красиви и изящни мигли. И в случай че имаме обичана наклонност в бюти промишлеността, то това сигурно е стремежът към естествената хубост. Затова и в всекидневието си харесваме оня гальовен грим, с който изглеждаме по този начин като че ли нямаме нищо по лицето си. Обикновено за задачата ни е необходим тониращ крем или декор дьо загар, с който се изравнява тена, малко пудра за блестящ финиш и гальовен глос за устни. След потреблението на даже можем да пропуснем спиралата. Най-после!

Но това напълно не е всичко - този месец можете да си вземете Bonilash с 30% понижение - както на, по този начин и в аптечната мрежата.



С поддръжката на Bonilash

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР