Точно както с месеци наред не чувахме нищо около The

...
Точно както с месеци наред не чувахме нищо около The
Коментари Харесай

Марк Ръфало ще бъде баща на Райън Рейнолдс

Точно както с месеци наред не чувахме нищо към The Adam Project на Шон Леви с Райън Рейнолдс в основната роля, по този начин в този момент за няколко дни бяхме затрупани от информация.
 The Adam Project, Райън Рейнолдс, Дженифър Гарнър, Зоуи Салдана и детайлности към новия филм на артиста
Райън Рейнолдс - сред две дами (и двете ужасно секси)

The Adam Project ще бъде един много забавен филм

Вече знаем, че към канадския артист ще се причислят Дженифър Гарнър и Зоуи Салдана. Първата ще бъде негова майка, а втората - негова брачна половинка.

Звучи необичайно, само че то и филмът си е подобен, тъй като героят на Рейнолдс ще би трябвало да пътува в предишното, с цел да помогне на 13-годишната си версия.

С какво тъкмо - не знаем, само че татко му е талантлив физик и ще бъде значима част от картинката, а до този миг не беше ясно кой артист ще влезе в неговата роля. Но не щеш ли съгласно The Hollywood Reporter с тази задача ще се нагърби Марк Ръфало .

Катрин Кийнър пък ще влезе в ролята на злодея във кино лентата и ще се опита да открадне технология, която може да промени света. Какво тъкмо ще се случва - концепция си нямаме, само че несъмнено сме повече заинтригувани.
 Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и формалното придобиване на футболния клуб от актьорите
Райън Рейнолдс публично си купи футболен тим

Ще стане ли Рексъм международна мощ

Снимките към момента не са почнали и не се знае по кое време това ще се случи, тъй че ще би трябвало да изчакаме още много, до момента в който забележим и филмов откъс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР