Точно два гласа не ни достигнаха, за да отхвърлим пакета

...
Точно два гласа не ни достигнаха, за да отхвърлим пакета
Коментари Харесай

Национални предатели: 2 гласа не стигнаха за спирането на пакет „Мобилност”. Трима българи не са били в залата!

„ Точно два гласа не ни доближиха, с цел да отхвърлим пакета " Мобилност " от дневния ред на тази сесия. Точно два. Само два. С тези два гласа опасността за хляба на над половин милион българи щеше да е отхвърлена. Щеше и можеше “. Това заяви във Facebook евродепутатът Ангел Джамбазки.

Решението е било взето със 156 гласа „ за “ оставане и 154 за „ изваждане “ от дневния ред.

Гласуването беше поименно. Ясни са и тримата българи, които са имали късмет да извърнат вота, само че вместо това са отсъствали - Николай Бареков, Неджми Али от Движение за права и свободи и Светослав Малинов от ДСБ.

„ Всеки може да ревизира дали и по какъв начин е дал своя вот " неговият " европейски представител. И да го попита какво по-важно обвързване го е принудило да отсъства от това най-важно гласоподаване за България в този мандат на Европейския парламент. Това беше най-важното българско гласоподаване в този мандат. Ако се окаже, че има български представители, които не са дали своят вот, то можем да се сърдим единствено на себе си. Аз персонално не мога да намеря такова за никого, само че това си е моето мнение. Поздравявам българските сътрудници, които си направиха труда да бъдат на работните си места, с цел да оправдаят наличието си в политиката и да защитят интереса на българските жители “, написа Джамбазки. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР