Тоалетно столче Ачко – иновативно решение за по-лесно изхождане. Знаете

...
Тоалетно столче Ачко – иновативно решение за по-лесно изхождане. Знаете
Коментари Харесай

Тоалетно столче Ачко

Тоалетно столче Ачко – новаторско решение за по-лесно изхождане.

Знаете ли, че Ачко може да Ви бъде извънредно потребно тоалетно столче, изключително в случай че сте водач на такси, на товарен камион, или човек, работещ извънредно дълго време в седнало състояние?

Как може да се реши казуса с хемороидите? Истината е, че този проблем е сериозен и би трябвало да се отнесем към него с извънредно огромно внимание.

Вярваме, че не е належащо да вършиме ремонт на банята и тоалетната си или да поръчвате специфичен дизайн на тоалетната паница за естествена дефекация. Ачко – представяме Ви тоалетното столче, което ще усъвършенства ситуацията Ви. +

Без значение е, дали сте мъж, жена, дете, възрастен човек, тоалетното столче Ачко е вашият другар в потребност!

Ачко съставлява комфортно и плътно столче за тоалетната, което спомага процеса за изхождане. С универсалния си дизайн, столчето е уместно за всяка тоалетна и е извънредно елементарно за прилагане и прибиране от дребни и огромни.

Ачко съставлява тоалетно столче, което поволява на тялото ви да е в вярната позиция и ъгъл за по-бързо и елементарно изхождане.

Размери:

Ачко – 39 см./ 22 см./ 17 см.

Ачко Премиум – 44 см./ 28 см./ 21 см

На формалната страница можете да видите детайлности и доста фотоси на продукта.

Днес, другари на NaSElo.net се храним с храни, които мъчно се обработват от човешкия организъм. Естествено, повода за това е намаленото качество на натуралните храни и нарасналото на химически детайли и съставки, които от своя страна вършат дългогодишен дадения артикул.

Изхождането е сериозен проблем за тези, които употребяват така наречен траш фууд. Ачко би оказал помощ на всеки, защото с този новаторски стол тялото Ви ще заеме една по-различна и комфортна поза за този жизненоважен стадий от всекидневието.

Надяваме се, че този артикул ще спомогне доста на тези от Вас, намиращи решение в новаторския артикул. Ако имате спомагателни въпроси, или пък желаете да поръчате, то адресът за поръчка е www.achko.bg

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР