Тоа коментира пред Нова тв омбудсманът Диана Ковачева.В този тип

...
Тоа коментира пред Нова тв омбудсманът Диана Ковачева.В този тип
Коментари Харесай

Ковачева: Искам спешни мерки! Докога ще намираме убити от семействата си жени в куфари!?

Тоа разяснява пред Нова тв омбудсманът Диана Ковачева.

В този вид обществени заведения става въпрос за неприятно качество на услугата, за пренатоварване, за необразован личен състав, ниско заплатен и зле стимулиран. Имаме и сигнали за принуждение над възрастни и заболели хора. Това е ужасяващо. Имахме и клипове, изпратени ни от близки на възрастните хора, само че това са неща, които са доста сложни за доказване, разяснява тя. 

По отношение на дома за остарели хора в село Рояк, където девет души изгоряха при пожар нощес, ще създадем инспекция още през днешния ден. Наш екип към този момент пътува натам. Но въпросът е в цялостната идея за даването на този вид услуги, уточни тя. 

Пред новите депутати ще се обърна още на първия ден, в който те стартират работа и във връзка с домашното принуждение. Ще упорствам за план със законодателни промени да бъде импортиран незабавнон и прегледан, тъй като тази тематика към този момент е злокобна. 15 дами са убити, а последната в куфар е открита. Докога ще намираме убити съпруги поради домашно принуждение, уточни тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР