То ще се проведе от 00.01 часа на 17 януари

...
То ще се проведе от 00.01 часа на 17 януари
Коментари Харесай

Започва гласуването за Личност на годината 2023

То ще се организира от 00.01 часа на 17 януари до среднощ на 27 януари

Онлайн гласуването в осмото издание на „ Личност на годината ”, проведено от публицистичния екип на Флагман.бг,  стартира тази нощ в 00:00 ч. Номинации се одобряваха на публицистичната ни поща до 16 януари.

За неповторимата бронзова статуетка Флагман, творба на бургаския ваятел Огнян Петков, ще се борят седем почтени персони, които през предходната година се трансфораха в образец за подражателство. Техните номинации бяха издигнати от наши читатели, институции, НПО-та и инициативни комитети.

В онлайн анкетата, която след броени часове ще отключим за гласоподаване, имената на препоръчаните от Вас  личности са подредени в азбучен ред, както следва:
 Валентина Вълкова – началник готвачът с огнен характер, присъединил се тихо в голям брой благотворителни начинания за деца и възрастни с увреждания в Бургас
 
 Владимир Корновски – кардиохирургът на международно равнище, който избра Бургас пред Швейцария и всяка друга точка на света, с цел да избавя нашите сърца
 
 Гергана Стоянова- актрисата с хубав глас, приела за своя задача да посее в българските деца зрънце добрина и блян да сбъдват фантазиите си, провеждайки безплатно семинари  Димитър Йовнов – предприемачът, хвърлил се с всички сили и средства да избави Царево след огромния потоп през септември 2023 година и повел десетки доброволци в своята кауза  Живко Живков - треньорът, подкрепящ непроменяемо по пътя към върха шампионката ни по шахмат Нургюл Салимова и още десетки гении от клуб „ Бургас 64 “  Петър Стоянович - историкът, направил Бургас столица на документалното кино и инициирал слагането на бюст-паметник на княз Фердинанд на пристанището в морския град  Семир Абумелих - създателят на УМБАЛ „ Дева Мария “ има голям принос за развиването на опазването на здравето в Бургас и вложи цялата си сила в построяването на Националната онкологична болница
ГЛАСУВАЙТЕ ОТ! (в 00:01 ч.)

Вотът от гласуването на нашите читатели е с тежест 50 % при установяване на спечелилия в класацията „ Личност на годината 2023 “. От 00.01 часа на 17 януари 2024 година, сряда, до среднощ на 27 януари 2024 година, събота, ще се организира интернет гласуването.

Останалите 50 % ще се оформят от вота на способеното жури, в което са включени членове с неоспорим авторитет  - от разнообразни институции, сектори и организации. Журито ще бъде управлявано от ръководителя на Районната изборна комисия - в мандат.

Официалната гала " Личност на годината 2023 " ще се организира през месец юни 2024 година След връчването на влиятелната премия Флагман.бг ще отпразнува и своя 13-и рожден ден с празненство за своите другари.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР