Дела трябват, а не думи“ - нека открием заедно хората,

...
Дела трябват, а не думи“ - нека открием заедно хората,
Коментари Харесай

Флагман.бг започва приема на номинации, посочете достойните сред нас - носители на добрия пример за 2023 г.

" Дела трябват, а не думи “ - дано открием дружно хората, които прибавят и през днешния ден на света смисъла на крилатата фраза на Апостола на Свободата

Екипът на Флагман.бг стартира приемането на номинации  на заслужилите поданици на Бургаския район за влиятелната ранглиста „ Личност на годината “. Призоваваме нашите читатели да дават своите оферти за достойните измежду нас, да ги аргументират и изпратят до медията ни.

" Дела трябват, а не думи “, е крилатата фраза на Апостола на Свободата и имаме вяра, че няма българин, който да не я знае. Затова дано открием дружно тези от нас, които прибавят и през днешния ден на света нейния смисъл със своя добър образец, със своите огромни достижения, угриженост, безрезервност или подвиг в изключителна обстановка.

Станете част от наложилата се като традиция всяка година ранглиста на Флагман.бг, дайте своите оферти, с цел да отдадем заслуженото на достойните за нашето удивление персони на миналата 2023 година

Видеоматериал от церемонията Личност на годината Флагман 2022:



Ако имате близки, другари, сътрудници, съседи, за които знаете, че са направили положително дело, само че заради скромността си не са посмели да дадат публичност, изпратете ни техните истории на публицистичната ни поща.

За първи път церемонията по връчването на статуетката „ Флагман “ се организира на 21 януари 2017 година, на шестия рожден ден на медията ни. С годините влиятелната ранглиста се трансформира в традиция и мащабът ѝ се разшири. За особени заслуги и извънреден принос в разнообразни области, прославящи Бургас и Бургаска област, по преценка на способеното жури се връчва и Почетен диплом. Досега носители на Почетния диплом „ Флагман “ са проф. Иван Карайотов (покойник), актрисата Димитрина Тенева, доктор Венелина Милева и доктор Антон Баев.

Ето по какъв начин мина 12-ият рожден ден на Флагман:



Всеки жител – самостоятелно, организация или група от наши читатели могат да създадат номинации на електронната ни поща от през днешния ден, 2 януари 2024 година Приемането на предложенията ще продължи до 23.59 часа на датата 16 януари 2024 година, вторник.

Условието е участникът да живее в Бургаска област, да е роден тук или да е направил своето положително дело на бургаска територия, да не е бил номиниран за миналата година. Всяка една кандидатура ще бъде прегледана в детайли от способеното жури. При изпращането на данните за присъединяване, прилагайте  биография и къса обстоятелствена част за какво точно този човек заслужава да бъде отличен с огромната премия. Тя е единствено една и няма подтитли.

От 00.01 часа на 17 януари 2024 година, сряда, до среднощ на 27 януари 2024 година, събота, ще се организира интернет гласуването, което ще е с 50% тежест при изчисляването на крайния резултат.

Останалите 50 % ще се оформят от вота на способеното жури, в което са включени членове с неоспорим престиж – от разнообразни институции, сектори и организации. То ще бъде управлявано от ръководителя на Районната изборна комисия – в мандат, компютърният експерт Атанас Сиреков – внук на именития бургаски кмет Атанас Сиреков, умрял при осъществяване на длъжностен дълг (1936-1939), както и член от редакцията на Флагман, посочен от шефа й господин Веселин Василев.

Статуетката, символизираща Флагман, е неповторима и е творба на бургаския ваятел Огнян Петков.

Официалната гала " Личност на годината 2023 " ще се организира през юни на 2024 година След връчването на влиятелната премия Флагман.бг ще отпразнува и своя 13-и рожден ден с празненство за своите другари.

Първият притежател на премията Личност на годината 2016 е  , през 2017 година е избрана   – 2017 година,   – 2018,   – 2019 година,   – 2020 г.;   – 2021 г.; – 2022 година

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР