То се случва дни след като канцлерът Джереми Хънт обяви

...
То се случва дни след като канцлерът Джереми Хънт обяви
Коментари Харесай

Страховете от строги икономии са „неоснователни“ след есенното изявление за намаляване на данъците, казва Сунак

То се случва дни откакто канцлерът Джереми Хънт разгласи редуциране на националното обезпечаване на стойност £10 милиарда, както и спестявания за бизнеса.

Министър-председателят отхвърли предизвестията на икономисти, че неговите фискални проекти ще доведат до мъчителни и „ неправдоподобни “ спестявания за към този момент притиснатите отдели и публични услуги след идващите общи избори.

Говорейки пред Bloomberg TV, господин Сунак отхвърли догатката, че той ще управлява строгите икономии като „ просто не е по този начин “.

„ Всъщност държавните разноски в Обединеното кралство сега са на доста високи равнища в исторически проект през този парламент.

„ Той е повишен на доста високи равнища, даже в действително изражение, след въздействието на инфлацията. Така че мисля, че всевъзможни мнения или обвинявания, че това се случва, са просто неоснователни.

„ И в този момент сме в миг, като се има поради по какъв начин се усещат хората, като се има поради сумата, която се изразходва, където мисля, че приоритет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР