То и по цял ден да си снимаш з@дника и

...
То и по цял ден да си снимаш з@дника и
Коментари Харесай

Кубрат я биел, а Емре Йозмен се оказа психопат: Андреа бълва разкрития за двамата!

То и по през целия ден да си снимаш з@дника и да си дърпаш гащите, не е лесна работа, пък и да си го кажем право - от това се затъпява. Еле, в случай че нямаш друго, с което да се занимаваш. А откогато на Андреа кариерата заби в девета глуха, тя май единствено гащи дърпа... Е, видя се и резултатът от това и той никак не е добър.

Последователи на певачката в обществените мрежи са откровено разтревожени за душeвността й, изключително след последното й изявление. Буквално часове преди 8 март, когато би трябвало да е свежа, усмихната, красива или най-малко безмълвна, Андреа се изцепи мощно. И за енти път оплю мъжете в живота си, не че са доста. Но този път включи и новият.

Андреа изригна с думите, че е като магнит за откачалки и че привличала към себе си все мъже, които са или за пандиза, или за психиатрична клиника. Помним по какъв начин преди време тя се появи насинена и сякаш бита от Кубрат Пулев, тъй че явно този, който е за пандиза, е той - засяга него.

Любопитно е обаче, че загатна и психиатрична клиника, което очеИЗвадно е ориентирано към новия й другар Емре Йозмен. Андреа скоро не се е показвала с него, нито е загатвала за любовта им като преди, което ясно сочи, че тази " приказка " е завършила бързо. И в този момент, несъмнено, той е вманиачен, а тя е естествена.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: емре йозмен Андреа Кобрата Кубрат Пулев кариера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР