То беше като предупреждение за война. Като сирена за предупреждение

...
То беше като предупреждение за война. Като сирена за предупреждение
Коментари Харесай

Латинка Петрова: Помислих, че започва война, в шок съм от изпратеното съобщение за опасност

" То беше като предизвестие за война. Като сирена за предизвестие за злополучие или за бомбардировка ", споделя актрисата Латинка Петрова. Тя се изплашила, че й прекъсва връзката със света и в никакъв случай повече няма да може да чуе околните си.

" Казах си: " Господи, към този момент никой няма да може да ме чуе. "

След сигнала на мобилните си телефони, който получиха хиляди българи от системата за предизвестие при бедствия, се разбра, че това било просто неточност.

" Съобщението, което са получили част от нашите жители, е обвързвано с осъществяване на тест на системата BG-Alert, като на процедура са планувани и още проби на системата от идната седмица ", изясни неприятната обстановка основен комисар Александър Джартов, шеф на Групово дело " Пожарна сигурност ".

" Това са оправдания! Наистина бе доста стресиращо за всички ", споделя Латинка Петрова.

Операторите предизвестяват, че и отсега нататък ще има такива опити с популацията, само че към този момент никой не споделя по кое време ще се случат те.

" Май по-скоро ни поставят под наблюдаване. Дали не ни вкарват в лист и да бъдем следени и рекетирани ", пита Латинка Петрова и прибавя: " От един човек такава неточност не може да стане. Това е за да се сътвори стрес за популацията и неприятното е, че се чака такива неща да се случат още веднъж. "

Според актрисата ни държат на ръба, с цел да не се отпускаме и да сме постоянно в подготвеност за непопулярни ограничения.

Певицата Тони Димитрова не е получавала предупредителното известие, само че също мисли, че това е за просто властта да ни държи напрегнат.
 Тони Димитрова Тони Димитрова
Култовият водещ Петър Вучков е безусловно сбит и прецизен, както постоянно в изявленията си:


" Не е редно да се вършат такива неща с популацията, тъй като хората изпадат в суматоха и могат да се случат много неприятни неща. "

 Петър Вучков Петър Вучков


Преди 30 години шоуто " Ку-ку " направи сходен опит по малкия екран, като разгласи, че АЕЦ " Козлодуй " е гръмнала и хората изпаднаха в нечувана суматоха. Според певицата Тони Дачева, която не е получавала такова известие, предизвестието е ясно: " Абе, жители, не се отпускайте доста, тъй като виждате ли какво може да ви се случи ".

" Този сигнал и аз го получих, само че незабавно ми стана ясно, че е недействителен. Нямаше в този миг нищо кой знае какво да се случи. Въобще не се вързах изключително ", споделя артистът Венцислав Мартинов и прибавя шеговито: " Ако на сигнала пишеше " Путин идва ", може би доста хора щяха да се изплашен, само че това бе просто някакво недомислено предизвестие ".
 Венцислав Мартинов Венцислав Мартинов


" Просто би трябвало да написа, че сигналът е за подготовка, с цел да не се стряскат хората ", безапелационен е Мартинов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР