Тийнизпълнителката изненада почитателите си, като се появи на участие в

...
Тийнизпълнителката изненада почитателите си, като се появи на участие в
Коментари Харесай

Тита мята кючеци в чалга клуб

Тийнизпълнителката изненада феновете си, като се появи на присъединяване в известна столична фолкдискотека. А празненството беше в духа на всички чалга правила - барабанчета се удряха лудо с озлобление, салфетките се късаха и хвърляха, а самата Тита не спря да танцува на сцената и подмята едрото си дупе.

Прави усещане, че певицата е качила много килца. Скоро почитателите й я хванаха в нелепа издънка. На един от последните снимки, които показа в Инстаграм, Тита изкриви матрака с фотошоп стратегия, пробвайки се да скрие тлъстините в региона на корема и дупето. От дълго време певицата е упреквана, че във визия и даже звученето на песните си залита по чалгата, само че тя отхвърля тези нападки, казвайки, че това e известната музика, която се слуша сега.



За присъединяване си силистренката беше заложила на блестяща сребърна рокля, която впечатляващо обрисуваше големия й бюст. Певицата даже не се посвени да потанцува сластно с хора от публиката, които блестнаха в усмивка, че са толкоз близо до любимката си. В чалготеката звучаха освен нейните известни песни, само че и фолкхитове, които поохлабиха напрежението у купонджиите. Любопитен миг е, че и в клиповете си Тита изпъква с провокативно държание - обича да си мачка гърдите, дупи се на камерата и въобще няма тип на обичайно младо момиче. Напук на този облик тя е безапелационна, че в действителния си живот е изцяло друга.

"Тита е псевдоним, театрален облик, въпреки да е галеното име, с което ме назоваха околните ми от дребна. Коренно друг човек е от Хриси. Тита е доста надъхана и самоуверена. Докато аз в живота съм по-свенлива. И в действителност съм един естествен човек ", споделя Христина, както е същинското й име.

И неотдавна още веднъж имаше драма към нея. "С Папи Ханс сме положителни другари. Нормално е, когато момче и момиче са другари, да се спекулира за техните взаимоотношения ". Така Тита опроверга слуховете за освен това сред нея и изпълнителя Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс. Преди дни двамата пуснаха нова обща ария, която провокира вълна от отвращение поради провокативните фрагменти. "Не сме търсили скандал. Представихме едни естествени връзки сред мъж и жена, които имат връзка. Ние сме актьори и влизаме в облик. Очаквах сходна реакция ", разкрива певицата, представена от "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР