Тийнейджърката внучка на затворения наркобос Хоакин Ел Чапо“ Гузман купонясва

...
Тийнейджърката внучка на затворения наркобос Хоакин Ел Чапо“ Гузман купонясва
Коментари Харесай

18-годишната внучка на „Ел Чапо“ се присъединява към лов за чудовището от Лох Нес, докато броди из Шотландия

Тийнейджърката внучка на затворения наркобос Хоакин „ Ел Чапо “ Гузман купонясва през Шотландия — и даже се причисли към лов за неуловимото страшилище от Лох Нес, съгласно отчетите.

Фрида София Гузман Муньос, на 18, обикаля по време на шотландската си разходка, разгласява фотоси от дегустация на уиски Johnny Walker, преглежда гледката от Единбургския палат — и отива в Хайлендс за разходка с лодка по Лох Нес, с цел да огледа за своя именит гражданин, The Herald заяви в понеделник.

Тийнейджърката е щерка на Едгар Гусман Лопес, наследник на наркобоса, който беше убит от съперничещи опиати на мексикански паркинг през 2008 година, сподели изданието.

Гузман, който беше екстрадиран в Съединени американски щати, в този момент излежава доживотна присъда в пандиза ADX Florence Supermax в Колорадо – от време на време се оплаква от изискванията там посредством своите юристи.

Веднъж началник на наркокартела Синалоа в Мексико, Гузман един път се похвали, че е умъртвил към 3000 души по време на ръководството си на гнет на в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР