Тийнейджърът е арестуван за това, че е бутнал 68-годишна жена

...
Тийнейджърът е арестуван за това, че е бутнал 68-годишна жена
Коментари Харесай

Тийнейджър, обвинен в блъскане на баба в Куинс по стъпалата на църквата, прави опит за самоубийство в участъка на полицията в Ню Йорк

Тийнейджърът е задържан за това, че е бутнал 68-годишна жена надолу по стълбите на църквата в Куинс – безчувствено сграбчил чантата й и избягал с колата си – се е опитал да посегне на живота си в полицейски сектор в Куинс в петък, споделиха източници от правоприлагащите органи.

Джейваун Принс, 16 – който беше затворен в четвъртък за обир, кражба и други издевателства по отношение на неделното нахлуване против постоянно посещаваща черква Ирен Талиамбурис на предните стълби на гръцката православна черква „ Св. Димитрий “ в Брайрууд – смъкна ризата си и го уви към врата си в постройката на 107-ми сектор, споделиха източниците.

Той не е ранен, споделиха източниците.

Принс също е упрекнат в обир на друга жена в жилищна постройка в Ямайка, Куинс и по-късно е избягал с колата си на 4 април, съгласно източниците.

Според представител на прокуратурата се чака да бъде изправен пред него в петък вечер в младежката част на наказателния съд в Куинс.

„ Злобността, с която обвиняе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР