Тийнейджър шофьор, арестуван след серия от умишлени инциденти с блъскане и бягство, довели до смъртта на 1 велосипедист, 2-ма ранени в Хънтингтън Бийч, Калифорния

...
Тийнейджър шофьор беше задържан в сряда по подозрение, че е
Коментари Харесай

Тийнейджър шофьор беше задържан в сряда по подозрение, че е ударил трима велосипедисти, убивайки един, в плажен град в Южна Калифорния миналия уикенд, в това, което полицията нарече „поредица от умишлени инциденти с блъскане и бягство“.

При първия удар и бягство велосипедист каза, че черна Тойота го е ударила странично около 22:30 часа в неделя вечерта в Хънтингтън Бийч, оставяйки го с леки наранявания, каза Джесика Кучила, говорител на полицията.

Друг колоездач каза, че е бил блъснат агресивно странично от черна Тойота около 15 минути по-късно точно на пътя от първия сблъсък, каза полицията. И 15 минути след това черен седан Тойота блъсна 70-годишния Стивън Гонзалес, който беше жив, когато парамедиците се появиха, но почина на място.

CBS Los Angeles съобщи.

Разследващите смятат, че всички катастрофи са били умишлени, но полицията не разкрива възможен мотив.

Момчето остана в ареста в сряда в залата за непълнолетни в Ориндж Каунти, съобщи Регистърът на Ориндж Каунти.< /p>

„Бих искал да поздравя детективите, които разследваха тези ужасни престъпления за неуморната им работа по залавянето на опасен заподозрян“, каза началникът на полицията в Хънтингтън Бийч Ерик Пара в изявление. „Бих искал също да благодаря на обществеността за техните съвети и подкрепа, докато издирвахме извършителя.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР