Тийнейджър разказа как неговите баба и дядо са създали фонд

...
Тийнейджър разказа как неговите баба и дядо са създали фонд
Коментари Харесай

`Родителите ми откраднаха фонда за колежа, за да платят за тежко болната ми сестра - бесен съм`

Тийнейджър описа по какъв начин неговите баба и дядо са основали фонд за него, с цел да може да учи в лицей, тъй като родителите му постоянно са влагали той е последният, когато става дума за заплащане за нещо. 17-годишното момче, което е най-голямото дете, сподели, че неговите братя и сестри и деца, отглеждани от родителите му, постоянно са получавали пътувания и други неща, плащани за тях, само че той е бил зарязан.

Той сподели, че баба му и дядо му един път му дадоха пари за пътешестване, само че родителите му ги взеха, с цел да ги употребява за семейството, което разгневи роднините му, тъй че те сътвориха фонд за лицей за него, до който родителите му нямаха достъп. Фондът набъбна до забележителна сума, само че петгодишната му осиновена сестра се нуждае от сериозна интервенция на стомаха и той беше помолен да заплати парите от своя фонд.

Той споделя, че е отказал частично тъй като е имал интервенция, отсрочена от родителите му, с цел да могат да дадат приоритет на здравното лекуване на двама от неговите братя и сестри и две от техн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР