Тийнейджър направил опит да изтегли неправомерно пари от чужди банкови

...
Тийнейджър направил опит да изтегли неправомерно пари от чужди банкови
Коментари Харесай

Тийнейджър опита изтегли хиляди от чужди сметки

Тийнейджър направил опит да изтегли непозволено пари от непознати банкови сметки е арестуван от чиновници на група " Криминална полиция " при РУ-Пещера. Работата по случая почнала след получена информация в полицейското ръководство за засечен опит непозволено изтегляне на парична сума от банкова сметка на частна компания.

В хода на следствието органите на реда открили, че 19-годишен младеж от Брацигово е опитал да изтегли сумата от 4000 лв. от сметката на частна пещерска компания.

Той употребявал непозволено добити данни, посредством които съумял да проникне в онлайн банкирането на компанията. Криминалистите открили и различен случай, при който младежът е направил опит да изтегли сумата от 3000 лв. от сметката на друга частна компания със седалище в Самоков.

В къщата населявана от него в Брацигово било осъществено претършуване от екипи на полицейското ръководство в Пещера. Иззети са компютърна настройка и мобилен телефон. Работата по случаите не престават, водят се досъдебно произвеждане и кореспонденция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР