Тийнейджър крадец, който първоначално беше обвинен в убийство при намушканата

...
Тийнейджър крадец, който първоначално беше обвинен в убийство при намушканата
Коментари Харесай

Тийнейджър крадец, който намушка с нож собственик на магазин в Лос Анджелис, защитаващ магазина си, за да получи 5 години

Тийнейджър апаш, който в началото беше упрекнат в ликвидиране при намушканата гибел на магазинер в Лос Анджелис, беше наказан на пет години затвор несъмнено заведение за малолетни по обвинявания в съзнателно ликвидиране предходната седмица съгласно Окръжната прокуратура на Лос Анджелис.

Първоначално службата сподели по време на случая от 1 октомври предходната година, двама 17- годишни бяха упрекнати в ликвидиране и обир втора степен при гибелта на 56-годишния продавач на стилния квартал Ду „ Томи “ Лий.

Собственикът на магазина, корейски преселник и непрекъснат човек в региона в продължение на съвсем 20 години, както се оповестява, е преследвал и се е конфронтирал с младежите, преди да бъде намушкан покрай ъгъла на бул. Олимпик и Уолстрийт, съгласно изданието.

Свидетели споделиха на FOX 11, че двамата 17-годишни – гадже и другарка – изтичаха на улицата, откакто откраднаха перука с Лий в гонене. Лий и един от младежите се бориха за пистол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР