Титулярното място на централния защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски отново

...
Титулярното място на централния защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски отново
Коментари Харесай

ЦСКА вдигна мерника на титулярен защитник

Титулярното място на централния бранител на ЦСКА Божидар Чорбаджийски още веднъж ще бъде под сериозен въпрос, написа " Меридиан мач ".
 Гриша Ганчев е провел незабавна среща след равенството против Етър
Бившият капитан на " алените " пропусна мача с Титоград в Лига Европа поради наказване, само че бе в стартовия отбор при домакинското тъждество с Етър. Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго време на пейката.

Чорбаджийски остави доста леко Даниел Младенов да мине около него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, както и сподели цялостна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко обстановки. Чорбаджийски бе намален до запаса предишния сезон при Любо Пенев, само че се завърна в състава незабавно след уволнението на треньора.

Говори се, че някои от шефовете на ЦСКА са подготвени незабавно да се разделят с централния бранител, само че той е измежду любимците на притежателя, което към този момент го избавя.

Не е изключено в някой от идващите мачове като титуляр на вратата на алените пък да се появи новият вратар Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черняускас, само че ще получи скоро късмет да бъде първи избор и единствено от него зависи дали ще го грабне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР