Титлата в Първа лига ще се реши в последния кръг.

...
Титлата в Първа лига ще се реши в последния кръг.
Коментари Харесай

Титлата се решава утре

Титлата в Първа лига ще се реши в последния кръг. Утре оценката ще заслужи Лудогорец или ЦСКА-Сф. " Орлите " одобряват от 20.00 часа Черно море, а " алените " посрещат по същото време неуместния за тях Ботев Пд. Преди последните мачове разградчани водят с точка на столичани, само че държат всичко в свои ръце. От предните три мача обаче варненци завоюваха двата на " Тича " и изгубиха в Делиормана. ЦСКА-Сф пък има победа, загуба и еднакъв с " канарите ", от които беше отстранен инфарктно на 1/2-финал за купата.

Тимът на Добромир Митов остана до края в битката за купата, откакто би символичния хазаин Левски с 2:0. На Националния стадион головете вкараха Тиаго Родригеш (70) и Евандро (86). Макар че " алените " имаха предимство в мача, той отиваше към хикс, когато шансът изневери на " сините ". В обстановката за първия гол португалецът извърши съвършено директен свободен удар, като топката се отклони от тялото на Станислав Костов и излъга съдбовно вратаря Николай Михайлов. Бразилецът пък оформи резултата с удар от 2 метра след центриране от фаул и безредие в дребното наказателно поле. Левскарите можеха да изгубят и с повече, само че съдията Драгомир Драганов подмина дузпа за " алените " за игра с ръка на Серж Утонджи. Той обаче изгони за жълти картони Нуно Рейш от Левски. Единственото несъмнено в топ 3 преди последния кръг е, че за трета поредна година " сините " ще играят бараж за Лига Европа, като във вторник на ст. " Георги Аспарухов " чакат по-добрия от Славия или Етър (1:0 в първия мач).

" Тези мачове се печелят и играят с темперамент, от време на време не по-добрият тим печели, значимото е да успееш да биеш. Изпитвахме леки усложнения, имаха много корнери, ние единствено един. Трябваше да излезем по-спокойни. Вярваме до последно, до момента в който има късмет, в случай че Господ реши, може да станем първенци. Сега трябваше да запазим суха мрежа, имаме положителни футболисти в офанзива, беше значимо да не допуснем гол. Това е игра на голове, благополучен съм от триумфа ", сподели Добромир Митов. Той обаче изгуби за дълго обещаващия футболист Иван Турицов, който след недодялан фаул на Паулиньо контузи тежко дясното си коляно.

" Две статични положения взеха решение мача. Не мога да бъда неудовлетворен. Стараха се играчите. Допуснахме някои недостатъци в играта. Нямахме задържане в предни позиции. Доста насъбрана отмалялост има във футболистите, само че това е - благопожелавам на ЦСКА успеха и продължаваме към идващия дуел. Явно сме позволили някаква неточност, с цел да се стигне до гола. Досега играчите не са били разколебани и мисля, че в първото полувреме го демонстрираха. Във второто се отрази умората и не можехме да задържим топката в предни позиции ", призна треньорът на Левски Георги Тодоров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР