Тита разкри истината за нея и Папи Ханс. Младата певица

...
Тита разкри истината за нея и Папи Ханс. Младата певица
Коментари Харесай

Тита проговори за връзката си с Папи Ханс

Тита разкри истината за нея и Папи Ханс. Младата певица съумя за негативно време да се трансформира в обичаната звезда на България. Хитовете й се въртят по всички музикални ранглисти.

А от няколко месеца Христина Христова, както е същинското име на Тита, се изявява сполучливо и на сцената на шоуто „ Като две капки вода ”.

Там младото дарование от Силистра сподели безупречно пеене и невероятни артистични заложби, и доста скоро обра овациите на аудитория и жури.

Тита признава, че без никакво съмнение е приела офертата за присъединяване в шоуто за фалшификати.

„ Нямаше и доза съмнение за това дали желая да се впусна в това предизвикателство. Притеснения нямах, одобрявам го като една огромна опция, на която би трябвало да се насладя “, споделя певицата.

Един от обичаните й облици бил да влезе в обувките на Деси Добрева, само че е безапелационна, че с имитацията на Бруно Марс не се е справила, написа show.blitz.bg.

Стискала палци и когато бутонът на шанса показал Петя Буюклиева да се трансформира в нея.Според младата изпълнителка песента била много надалеч от известната певица, само че за сметка на това Петя искрено се забавлявала.

Тита претърпя много промени във външния си тип и в облиците, които имитира, само че няма желание да се трансформира в действителния живот.

„ Доста хора ми споделиха, че доста ми отива кафява коса, откогато ме видяха в облика на Шер. Но аз си се одобрявам повече русокоса “, споделя Тита.

Но най-интересен за нея в шоуто остава Милко Калайджиев.

„ Всички облици, които му се падат, са толкоз надалеч от неговото амплоа и е в действителност забавно по какъв начин ги имитира. А неналичието на емблематичния му мустак прави всяко негово осъществяване още по-интересно “, кефи се Тита.

Тя искрено признава, че и след шоуто ще остане другар с най-известният мустак в чалгата и с Папи Ханс. Но отхвърля сред нея и изпълнителя на „ Кекс ”да има освен това.

„ С Папи Ханс сме единствено другари ”, отхвърля слуховете за интимности сред нея и писателя.

ИЗточник: злословия.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР