Тита е още много млада, но изглежда се е поблазнила

...
Тита е още много млада, но изглежда се е поблазнила
Коментари Харесай

Ад в шоубизнеса! Тита също легна под ножа СНИМКИ

Тита е още доста млада, само че наподобява се е поблазнила да поправя мъничките недостатъци по лицето си, по-конкретно носа. Манията на поп дивите ни да наподобяват съвършени, не прости на никого.

Христина Христова, както е същинското име на тийн принцесата, досега нито е удостоверила, нито отрекла да се е подлагала на намеса, която за момента, най-малко съдейки от фотосите, наподобява действителна.

А наподобява действителна, тъй като е разследване на положително боравене с обичаната стратегия на звездите - фотошоп!



С други думи, Тита е направила промяна на нослето, само че единствено на фотосите, които разгласява в обществените мрежи, написа " Хотарена ". А другояче Хриси си е все по този начин не допряна от хирурзите. Поне към този момент!

Ако човек се разноски в профилите на поп певицата във виртуалното пространство, ще се убеди неведнъж с какъв брой съвършена визия свети изпълнителката от фотосите.



Разбира се, наясно сме, че всеки човек има своите особености, мънички недостатъци и характерности, които не е наложително да отстрани непременно. Точно това е направила и Тита, която в живота е напълно нормално момиче, което не е нито толкоз провокативно, нито скандално, колкото в клиповете на шлагерите си.



И като казахме провокация, няма по какъв начин да подминем меко казано освободеното държание, което певицата показва във видеото към новата си ария " Ти гониш ", в която си партнира доста буйно с Папи Ханс. Там ясно може да се види какво носле има певицата - и че то напълно не е толкоз съвършен, колкото наподобява на фотосите, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР