ТИР се вряза в къща в монтанското село Доктор Йосифово.Инцидентът

...
ТИР се вряза в къща в монтанското село Доктор Йосифово.Инцидентът
Коментари Харесай

Тир се вряза в къща в монтанското село Доктор Йосифово

ТИР се вряза в къща в монтанското село Доктор Йосифово.

Инцидентът е станал през днешния ден към 10.00 ч., при входа на селото, в посока Видин. До конфликта се стигнало откакто водачът ненадейно изгубил надзор над камиона, излязъл от пътя и се забил в частния парцел на 90-годишният Константин. За благополучие няма жертви.

" Стоя си в хола, гръмна, мислех, че пада гръм от горната страна. Погледнах през прозореца, не се вижда градината, вижда се ТИР. Това е третокласен път, какво търсят ТИР-овете по него. Дадоха повече от 2 млн. да го създадат за коли с тегло до 12 т, пуснаха 40, 50-тонни. Докога? Разрушиха го за година и половина. Не се живее изобщо ", споделя Константин Коцев.

При конфликта притежателят на парцела е бил в другата част на къщата. А съгласно очевидци турският водач е излязъл самичък от кабината, само че е превозен в Многопрофилната болница в Монтана за обзор.

Третокласният път през селата Студено буче, Д-р Йосифово и Славотин е извънредно претрупан. През годините локалните хора са подавали неведнъж сигнали и подписки, само че резултат няма.

" Това е към този момент всекидневие, макар нашите старания с сътрудниците от прилежащите села, подписки, стачки, резултатът е нулев. ТИР-овете са непрекъснато, откогато стана злополуката най-малко над 100–200 ТИР-а са минали, макар че би трябвало да е лимитирано придвижването ", изясни Огнян Митов - кмет на с. Д-р Йосифово
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР