Тир, натъпкан с ментета, заловиха митничарите на Капитан Андреево. В

...
Тир, натъпкан с ментета, заловиха митничарите на Капитан Андреево. В
Коментари Харесай

Тир, натъпкан с ментета, заловиха на Капитан Андреево

Тир, препълнен с ментета, заловиха митничарите на " Капитан Андреево ". В камиона, влизащ от Турция те разкрили 39 972 текстилни произведения и 1561 чифта спортни обувки..

На пункта дошъл влекач с полуремарке с българска регистрация, пренасящ групажна стока от Турция за Белгия. Камионът е селектиран по метода „ разбор на риска “ за щателна митническа инспекция, при която се открива, че количеството на заявената стока съответствува с оповестеното, само че част от нея носи емблеми на международни марки. Открити са 15 727 якета, блузи, спортни екипи, суитчъри, спортни екипи, дънки, 11 160 шапки и 6 840 чифта чорапи. Текстилните произведения са с логото на 25 световноизвестни марки, измежду които Tommy Hilfinger, Armany, Boss, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Guess, Polo, Lacoste. Открити са още 6245 детски дрешки, клинове, рокли и жилетки, щамповани с облиците на разнообразни известни анимационни герои на Disney. При инспекцията се открива, че в товара има и 1561 чифта спортни обувки, носещи фигуративното и словесно изображение на Nike, Adidas, D&G.

В осъществяване на Европейския Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност и Закона за марките и географските означения стоките са арестувани и за случаите ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР