ТИР "ДАФ" с македонска регистрация удари "Фолксваген-Голф" на кръговото край

...
ТИР "ДАФ" с македонска регистрация удари "Фолксваген-Голф" на кръговото край
Коментари Харесай

Катастрофа на кръговото край Кочериново, няма пострадали


ТИР "ДАФ" с македонска регистрация удари "Фолксваген-Голф" на кръговото край с. Бараково към 19 ч. през днешния ден. Няма потърпевши, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Лекият автомобил стопира преди кръговото, защото движещите се в него са с преимущество, без значение, че както „ Фолксваген ”-а, по този начин и товарният навлизат по ГП Е-79, излизайки от Автомагистрала „ Струма ” в посока Благоевград. Така лидерът на македонския товарен автомобил блъска в задната дясна чест лекия и го завърта.

На място дойде патрулка от ПУ-Рила, служителите на реда започнаха да контролират трафика, който в посока Дупница и София е натоварен.

На лекия автомобил са нанесени леки материални вреди, одраскан е задният десен калник, само че придвижването бе затруднено за 20-на минути. То бе нормализирано, откакто товарния автомобил бе преместен от местопроизшествието. Тъй като няма потърпевши, а вредите са леки, само че бе запушил трафикът от Благоевград през Е-79-кръговото и началото на ЛОТ-2 на автомагистралата.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР