Тинейджърка от Пекин решила да продаде невинноста си, за да

...
Тинейджърка от Пекин решила да продаде невинноста си, за да
Коментари Харесай

Девойка обяви, че продава невинността си, за да купи новия iPhone 8, а когато влезе в хотелската стая, се шокира...

Тинейджърка от Пекин решила да продаде невинноста си, с цел да може да си купи новия iPhone 8. Когато пристигнала на уречената среща в хотелската стая обаче, тя била шокирана да види четирима голи мъже, написа unilad.co.uk, съобщи " Блиц ". Ксияо Чен разгласила обявата в онлайн конгрес, на която написала, че продава невинността си за 2 500 евро.

Когато се озовала сама с мъжете в стаята обаче, изненадващо се появила Нана - известна блогърка от китайската столица, която изгонила мъжете.   Цялата обстановка била проведена от Нана, с цел да даде урок на момичето. Нана видяла обявата в интернет. След това се престорила, че е секретарка на прочут предприемач и повикала момичето на диалог. Цялата среща е била снимана скрито, а на видеото девойката твърди, че желае да продаде най-милото  си, с цел да може да си купи новия модел смарт телефон, защото всичките й приятелки го имали. Нана се е специализирала да открива хора, които са минавали през тежки житейски обстановки.

``
реклама

В предварителния си диалог с девойката й платила депозит. Когато момичето влезнало в стаята да се запознае с " клиента ", той незабавно й дал въпросния iPhone. След това от банята излезли още трима мъже, които й споделили, че желаят " малко веселба ". Хвърлили я на легло й й споделили, че ще я изнасилят групово, а по-късно влезнала Нана. " Сега изплаши ли се? Но към този момент е късно. Не си коства да се продаваш, най-малкото за телефон, " скарала й се блогърката. След това помолила всичките да излязат, с цел да беседва с момичето уединено.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР