Тимът на ЦСКА удължи серията си до осем поредни победи

...
Тимът на ЦСКА удължи серията си до осем поредни победи
Коментари Харесай

ЦСКА взе сладък реванш от Левски и удължи серията си

Тимът на ЦСКА удължи серията си до осем следващи победи в Националната баскетболна лига, откакто завоюва четвъртото Вечно дерби с Левски за сезона. Тимът на Росен Барчовски надви над " сините " със 77:72 (21:20, 21:18, 12:17, 23:17) в централния конфликт на 28-ия кръг в шампионата. 

По този метод ЦСКА си върна на Левски за провалянето на финала за Купата на България, който беше извоюван от " сините " преди десетина дни. Днес обаче " алените " не разрешиха ново едва показване и след по-добро второ полувреме, в това число серия от девет следващи точки на старта на последната четвърт, измъкнаха успеха. 

Така ЦСКА към този момент разполага с баланс от 17 победи и 8 загуби на сметката си, само че остава на четвъртото място в класирането, незабавно след третия Черноморец, който е с 16-10. Левски пък позволява пета поредна неточност в шампионата и сега е седми с баланс от 12-13. 

Брандън Йънг възпламени искрата за ЦСКА, откакто записа 18 точки, влизайки от пейката. Мартин Сотиров осъществя още 13 точки със 7 битки, Драган Зекович се включи с 11 и 7 овладени топки, а Алекс Симеонов означи 10 точки. 

Алън Арнет бе най-резултатен за Левски с 21 точки и 5 битки. Серхий Павлов добави 19 точки и 8 овладени топки, Златин Георгиев добави с 13 точки, а Джон Флорвиъс вкара 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР