Тимът на допусна трета поредна загуба в рамките на няколко

...
Тимът на допусна трета поредна загуба в рамките на няколко
Коментари Харесай

Шамарът от Барса още държи Севиля: изпадащ препъна отбора на Лопетеги

Тимът на позволи трета поредна загуба в границите на няколко дни и съвсем несъмнено се сбогува с очакванията си да сервира огромна изненада и да стане първенец на Ла Лига. В среща от 26-ия кръг спечелилият от Лига Европа загуби с 1:2 при гостуването си на, който до през днешния ден се намираше в зоната на изпадащите. Това идва след двете поредни провали от, като второто костваше край в Купата на Испания. Тимът на е на 10 точки от водача, който е и с мач по-малко.

Разочарованите от крушението на “” в сряда севилци бяха неузнаваеми на стадиона на Елче и до 83-ата минута даже нямаха удар в очертанията на вратата. Междувременно домакините бяха вкарали два гола посредством (70’) и (76’). При второто попадение топката мина голлинията с към метър, само че съдиите не видяха. Това щеше да ощети отбора на Елче, тъй като в Испания няма технология на голлинията, която да известява, когато кълбото премине линията с целия си размер. В случая обаче на помощ се притечи ВАР, откъдето установяваха, че има гол.

Едва по-късно футболистите на Севиля се разиграха. пропусна самичък против вратаря, а понижи в 90-ата. Имаше още няколко благоприятни условия пред гостите, само че в последна сметка Елче удържа задатъка си.

Във вторник андалусийци ги чака тежко посещение в Дортмунд на Борусия в реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. Испанците изостават с 2:3 в общия резултат.
Ла Лига 26 кръг, събота 6 март  Елче 2:1краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР