TikTok предприе строги действия срещу токсична“ нова тенденция след масова

...
TikTok предприе строги действия срещу токсична“ нова тенденция след масова
Коментари Харесай

„Това е отвратително“: TikTok забранява тенденцията за „опасни“ крака поради оплаквания за образа на тялото

TikTok предприе строги дейности против „ токсична “ нова наклонност след всеобща реакция от страна на потребителите поради увековечаването на нереалистични и нездравословни стандарти за тялото.

Означен с хаштаг „ крайници с клинове “, той се състои от млади девойки, които декларират, че нямат крайници, които наподобяват „ добре “ в чифт спортни чорапогащи.

Тенденцията, която за първи път стана известна в края на предходната година, увековечава концепцията, че един единствен вид тяло и външен тип са идеални – дезинформира и евентуално наранява впечатлителните и уязвими млади мозъци.

Множество изявления в чужбина оповестяват, че платформата на обществените медии към този момент е забранила хаштага, тъй че на потребителите, които се пробват да намерят видеоклипове от него, вместо това се демонстрира информация за погрешно хранене.

Говорител на TikTok Australia удостовери пред news.com.au, че „ когато хората търсят #legginglegs или наличие, обвързвано с хранителни разстройства, им се демонстрира изскачащ прозор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР