Тикнаха в ареста апаш, задигнал пари от две коли в

...
Тикнаха в ареста апаш, задигнал пари от две коли в
Коментари Харесай

Вкараха в ареста мъж, откраднал пари от две коли в Лом

Тикнаха в ареста крадец, отмъкнал пари от две коли в Лом, научи BulNews.
Престъплението е осъществено на 29 ноември. В районното ръководство на града през вчерашния ден постъпила тъжба от 42-годишен локален гражданин. Той съобщил, че е открил, че от паркирания от него длъжностен автомобил „ Фолксваген Кадди " с монтанска регистрация е осъществена кражба на мъжката му чантичка. В нея имало персонални документи и портфейл с паричната сума от 650 лева Потърпевшият показал, че оставил за малко време автомобилът без контрол, отключен, на паркинг в ж. к. "Калето " в града.
При извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районното ръководство открили по „ горещи следи " причинителя на кражбата – 54-годишен престъпно проявен и осъждан от ломското село Добри дол. Част от откраднатите пари са открити в частен парцел, населяван от него в крайдунавския град. В хода на следствието е открито, че 54-годишният същия ден направил още една кражба на хранителни артикули и дребна сума пари от друга кола, оставена отключена в същия регион от 34-годишна ломска жителка.
Крадецът е арестуван за 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом, а по случаите са формирани досъдебни производства.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР