Тихомир Чергов с отвратителни и некавалерски обиди към Цветанка Ризова! В

...
Тихомир Чергов с отвратителни и некавалерски обиди към Цветанка Ризова!
В
Коментари Харесай

Тихомир Чергов с отвратителни и некавалерски обиди към Цветанка Ризова!

Тихомир Чергов с отвратителни и неспортсменски обиди към Цветанка Ризова!

В обществените мрежи се популяризира безсрамен статус, чието авторство е преписвано на другояче надарения анализатор Тихомир Чергов. В текста се насочат искрено неспортсменски изрази и отвратителни обиди към журналистката от бТВ Цветанка Ризова.

SafeNews.bg разгласява провокиралия всеобщо отвращение и шок пост без редакторска интервенция:

,,Цветанка може да няма никакви други достолепия, само че има едно от най-кинематографичните лица в българската публицистика. Не се шокирайте, не съм полудял, нито пийнал – ще обясня незабавно. Кинематографично лице е такова, което показва блестящо и отчетливо душевните, психически и нравствени характерности на индивида, който го носи. Добри или неприятни, позитивни или негативни.

Лицето на Цветанка е доста кинематографично, тъй като разкрива цялата ѝ душа. Ако някой човек в никакъв случай през живота си не я е гледал и не е чувал за нея и ти му покажеш единствено една нейна фотография, той ще ти каже: „ А, ясно, разбрах защо става въпрос. Тъпа, нахална, посредствена, упорита в сервилността си, скудоумна, антиклимактична… “. Лицето на Цветанка Ризова е нейната визитна картичка и психопортрет.

Цветанка е такава композиция от тъпота, безсрамие и незначителност, че в киното може да играе единствено негативни функции, само че НИКОГА ролята на злодея. Прекалено е посредствена за ролята на злодея. Нейната роля ще е на някой малоумен и ординарен помощник на злодея.

В клачиеското българско кино Цветанка Ризова бих ѝ дал ролята на Стефчето – контрольорката от „ Булгарплод “ в „ Да обичаш напук “. Онази, към която Велко Кънев се обърна с паметното: „ Ей, курво….Курвоооо……Курвичкеее “.

Източник: show.blitz.bg

Още вести четете в графа „ Коментари “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР