Тиха вода изглежда на външен вид Мариана Векилска. А откакто

...
Тиха вода изглежда на външен вид Мариана Векилска. А откакто
Коментари Харесай

Не е за вярване: Мариана Векилска се оказа звяр в леглото! (ето доказателствата)

Тиха вода наподобява на външен тип Мариана Векилска. А откогато изпълня и понатрупа годинки, мнозина я дефинират като даже скучновата. Което е следващото доказателство, че визията лъже. 48-годишната водеща се оказа скрита лимонка, а близки до нея източници разкриха пикантни детайлности.

А точно, че привидно елементарната дама е същинска тигрица в леглото. Именно с това, с изключение на с начетеността си, успявала да омайва мъжете. Припомняме, че дългогодишният й сътрудник Симеон Колев още не може да преживее обстоятелството, че го заряза и се реалокира в Брюксел преди няколко години.

Оттогава Векилска не е показвала на света нов мъж и пази в загадка има ли сериозна връзка. Със сигурност обаче не е останала на изсъхнало, смигват осведомени.

Изключителна изгода за уменията й в леглото съдействала йогата, изясняват те. Знаем, че от известно време Векилска дава уроци по йога, като самата тя е станала извънредно гъвкава и преносима - все неща, които са от голямо значение в " интимните наслади ".

" Марианка може да не изпъква с визия на кукла и да не е първа младост, само че мъжете ги прави луди. Много повече, в сравнение с всяко 20-годишно момиченце може да им покаже въобще ", хвалят я източниците.

Е, нека пък и да има към този момент някой, с който водещата да е избрала и да живее под един покрив.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР