Тиаго Родригес вече има предварително споразумение с клуб от Азия,

...
Тиаго Родригес вече има предварително споразумение с клуб от Азия,
Коментари Харесай

Футболист на ЦСКА има предварителен договор с клуб от Азия

Тиаго Родригес към този момент има авансово съглашение с клуб от Азия, оповестява БЛИЦ. Още през март, както и в края на април първи писахме, че тим от Саудитска Арабия демонстрира сериозен интерес към португалеца. Преди десетина дни информирахме, че арабите са отправили втора оферта, която е с надалеч по-добри финансови параметри от първата.

Последните вести гласят, че диалозите са завършили удобно и Тиаго дори има подписан прелиминарен контракт, който ще стане формален след края на сезона, когато той ще премине през наложителните медицински прегледи.

Поради тази причина Родригес няма да играе постоянно в мачовете на ЦСКА до края на сезона. „ Червените “ ще го употребяват най-много в сряда против Лудогорец за състезание, както и идната седмица, когато на 19 май е финалът за Купата на България против Арда.

Тиаго дойде в ЦСКА през лятото на 2017 година и от този момент има изиграни 114 турнирни мача. Със идващия той ще се трансформира в чужденеца, записал най-вече дуели в шампионата за „ алените “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР