Ти си причината да се усмихвам, защото те обичам. Тези

...
Ти си причината да се усмихвам, защото те обичам. Тези
Коментари Харесай

Неочаквано послание изненада в София! За коя ли е предназначено? СНИМКА

" Ти си повода да се усмихвам, тъй като те обичам ". Тези сантиментални думи четем на банер, закачен на ограда в софийския квартал " Люлин " 8. Посланието е изписано и с цвета на любовта - аленото, а гледката радва локалните поданици.

Те костатират, че същинските романтици живеят точно в квартала, само че и се чудят: За коя или кой е предопределено сърцатото послание? Повечето столичани са съгласни, че сантименталната демонстрация е дело на незнаен " Ромео ", поискал да изрази възприятията си пред своята обичана.

Не липсват обаче и скептици, които се чудят дали прояват на деликатност не е предшествана от някоя негова " пакост ". Независимо от предисторията, фрагменти на банера се появяват в мрежата, където печелят вълна от утвърждение. Публикацията събира стотици положителни реакции и десетки мнения, в които локалните се възхищават, чудят и умуват за повода за посланието.

На лице са и шегаджии, които споделят, че се почувствали уплашени от яркия червен цвят. Други считат, че благият жест може да сътвори и напрежение в квартала. Те допускат, че сантименталния жест ще разсъни подозрения в сърцата на ревностните.

Но множеството люлинци са единомислещи - това е образец, че в квартала живеят стойностни хора, които обичат. Вижте част от мненията:

" Ами такива сме в " Люлин " - сантиментални ", написа С. Павлова.

" И в този момент всеки от този блок ще си мисли, че е повода, пък други ще си мислят: Моя/мойта ми изневерява ", допуска Христо В.

" С тоя червен надпис взех решение, че ще трепят някой ", показва почудата си Тодор Г.  " Еееее, има още романтици "!, написа Татяна С.
  " Чудесно обръщение, показващо великото възприятие Любов. Доказателство, че в " Люлин " живеят стойностни хора, които обичат ", Анна Ц.
  " Чудесен прилив на усеща, само че няма метод да се разбере за коя е посланието ", установи Камелия В.
 И до момента в който всяка връзка е неповторима по своему, сходни банери с огнени послания надалеч не са необичайност, а все по-често радват и хората, за които са предопределени, и останалите. Наскоро сходен случай имаше и в Пловдив, където непредвиден надпис на стена изненада жителите на най-големия квартал в града. " Гърците поради любовта унищожиха Троя, аз бих унищожил всичко, с цел да те назовавам моя ", гласеше текста, а думите бяха съпроводено от огромна нарисувано сърце и буквите на своя  създател. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР