„Ти ще бъдеш само моя, ако погледнеш друг мъж ще

...
„Ти ще бъдеш само моя, ако погледнеш друг мъж ще
Коментари Харесай

Отново насилие над жена. Родопчанин заплашва: Ще те разпоря

„ Ти ще бъдеш единствено моя, в случай че погледнеш различен мъж ще те убия, ще те разпоря от корема до гушата “ - тази закана слага дефинитивна точка във взаимоотношенията сред мъж и жена в Родопите, пишат от 24smolian.com.

Странната обич, трансформирала се в ненавист, влезе в съда в Смолян.

Самотна майка от регионалния град почнала връзка със собствен съсед. Впоследствие ражда още едно дете, което новата ѝ възлюбена отказал да припознае. Отношенията им се влошили, а дамата се опита да постави завършек на връзката им. Не по този начин обаче мислил родопчанинът.

Започнал тормоз, закани, обиди. Мъжът даже ошамарил дамата на работното ѝ място, пред нейни сътрудници, което довело до интервенция на полицията.

В рамките на часове мъжът звънял 35 пъти по телефона на дамата. Той я заплашил, че ще ѝ „ разпори корема “, в случай че огледа различен мъж, обиждал я, а на заканите свидетелка станала съседка на дамата.

Нервното разстройство, до което била доведена дамата, влезе в съда в Смолян.

На две инстанции магистратите взеха решение: ревностният някогашен ще би трябвало да заплати 2000 лв. обезщетение поради издевателството. Той получи и условна присъда от година затвор. Тя ще влезе в действие, в случай че мъжът още веднъж престъпи закона в границите на идващите три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР