Threads, съперникът на Meta в Twitter, се бори да задържи

...
Threads, съперникът на Meta в Twitter, се бори да задържи
Коментари Харесай

Лоши резултати за Threads

Threads, противникът на Meta в Twitter, се бори да задържи потребителите към месец след необятно публикуваното си стартиранe. 

Данните от компаниите за пазарни изследвания Similarweb и Sensor Tower демонстрират, че ежедневният брой дейни консуматори на Threads е намалял с 82% от стартирането към 31 юли, съгласно Sensor Tower, като единствено осем милиона консуматори имат достъп до приложението всеки ден. Това е най-ниското равнище от деня след стартирането на приложението, когато ежедневните дейни консуматори доближиха връх от почти 44 милиона, сподели Sensor Tower.
-->
Хората също по този начин отварят приложението по-рядко и прекарват по-малко време там, добави Sensor Tower.

В деня на стартирането му потребителите на Threads отварят приложението приблизително 14 пъти и прекарват приблизително 19 минути, с цел да го превъртат, оповестява компанията. До края на месеца обаче тези числа паднаха внезапно.

Най-стръмният спад се е случил през двете седмици директно след стартирането на Threads. 

Според Sensor Tower дневният брой на дейните консуматори на Threads към момента понижава със скорост от към 1% дневно.

Главният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг споделя обаче, че е „ много оптимистично надъхан “ за приложението.

„ Видяхме невиждан напредък от портата и по-важното е, че виждаме повече хора, които се връщат всеки ден, в сравнение с чаках “, сподели той. „ И в този момент сме фокусирани върху задържането и подобряването на основите. И по-късно ще се съсредоточим върху разрастването на общността до мащаба, който считаме за вероятен. ”, прибавя Зукърбърг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР