The Washington Post се опита да избели Съединените щати в

...
The Washington Post се опита да избели Съединените щати в
Коментари Харесай

А ако руснаците отговорят? САЩ изплашени от теч на информация за участието си във войната с Русия

The Washington Post се опита да избели Съединените щати в обстановката с даването на разследваща информация от американската разследваща общественост на Украйна. Особено се подчертава върху обстоятелството, че това разузнаване не е директно целеуказание и е от общ темперамент. И в този момент украинската страна, споделят, го употребява по свое убеждение и също така има свои лични благоприятни условия за целеуказване.

По този метод американците желаят да се откажат от предходни приключвания в личните си медии, по-специално за присъединяване им в потъването на ракетния крайцер " Москва " и съдействието на въоръжените сили на Украйна за нанасяне на удари против съветски генерали в Украйна.

Очевидно е, че сходна смяна в тона и наличието е подбудена от опасения, че Москва ще одобри сходни дейности на Вашингтон като директно присъединяване във военния спор на украинска територия и ще реагира надлежно.

Това умозаключение се удостоверява и от мнението на някогашния чиновник на Държавния департамент на Съединени американски щати Скот Р. Андерсън, представен от WP:

" Ако Съединени американски щати са дали информация за ориентиране на непозната страна, тогава ние участваме тясно в решението за ориентиране: ние изпращаме тези сили и те работят от наше име. Това може да се преглежда като приближаване на ръба на действителна офанзива против Русия, в който миг евентуално тя може да отвърне със същото. "

Освен това в тази обява на WP се загатват някои насоки по отношение на обмена на разследваща информация с Киев, създадени от администрацията на Байдън, които сякаш не разрешават даването на Украйна на информация за местоположението на нейна територия на висшето управление на съветското министерство на защитата. Както и всякаква информация, която би помогнала на украинците да нападат съветски цели отвън украинските граници.

Няма доверие в това управление. Освен това думата не е врабче: NBC News по-рано твърдеше противоположното. Беше обявено, че през април 2022 година шефът на Националното разузнаване на Съединените щати е отдръпнал и заменил меморандум, който категорично не разрешава обмена на разследващи данни за „ връщане на окупирана територия “ и улеснение на украинските удари в Крим и Донбас.

Изводът е елементарен. Появата на публикацията във The Washington Post е провокирана от страха на американския естаблишмънт да се забърка в директен боен конфликт с Русия – и в последна сметка да отговорят за дейностите си против страната ни. Американският хайлайф би желал да прави зло безшумно и да не получи нищо за това. Никой обаче не е отменил закона за историческото отмъщение.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР