The Walking Dead на Overkill Software излезе през ноември миналата

...
The Walking Dead на Overkill Software излезе през ноември миналата
Коментари Харесай

Overkill отложи дебюта на The Walking Dead за конзоли

The Walking Dead на Overkill Software излезе през ноември предходната година и несъмнено не се одобри добре от необятната аудитория. Изглежда, че Starbreeze в качеството си на издател е заложил доста на една карта и тя се оказа губеща, което се отрази в съществени разтърсвания в политиката на компанията.

Очакваше се, че версиите за Xbox One и PlayStation 4 ще излязат дружно с PC версията на играта, само че това по този начин и не се случи. Вместо това, конзолните версии бяха забавени за февруари. Според нова информация обаче, подадена от основателите на играта, това няма да се случи и идващия месец. Повече за новата дата ще бъде обявено на към момента незнайна дата.

Изключително ниските продажби на The Walking Dead принудиха Starbreeeze да смъкна цената на играта, което обаче не увеличи търсенето ѝ. От компанията оповестиха промени на върха и промяна на изпълнителния шеф. Именно The Walking Dead беше повода Starbreeze да показа извънредно неприятни финансови резултати в няколко отчетни интервала поред, а един от последните обезверени ходове на шведското студио беше да се освободи от сериозен дял акции в опит да се оправи с проблемите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР